MCR - my chemical romance .

Drugs! Gimme me drugs Gimme me drugs,
I don't need it but still what you got,
still take the cash and I'll keep it.
Eight legs to the wall, hit the gas at the mall
Every crawl, every crawl, every crawl, now hit that detonator.
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Love, gimme me love, gimme me love,
I don't need it but I'll take what I want from your heart
and keep it in a bag in a box on the floor with an X,
gimme me more, gimme me more






*melayan lagu dea tadii . besst kot . 
MCR , time aku school dulu , memang aku minat gegileer kot kat kmplan nie . mane tak nyaa , lagu dea yang paling berhantuu " Welcome to the Black Parade" . pergghh , layan habiss aku . hhuhu .
ape tak nyee . vokaliss dea ,Gerard Way,hensemm gylaa kot , haha .  dan diikuti dengan pengikutpengikutnyaa  Mikey WayFrank Iero dan Ray Toro . 
nak tao pasal dorangg p google sendiri . 
ni antara gambargambar dorang yang aku cari kat google ;D
Fail:My Chemical Romance 07.jpg
auwuw , hensem bangat  . .
smart doe .

pic kat atass ni adalah salah satu pic yang paling aku suka dulu ,
pic ni act bukan aku yang punyaa ,
pic ni jugak tiap kali lepass perhimpunan akan hilang .
dulu pic nie kepunyaan , asmadi ahmad  .
haha , kelakau kott .asal hilang jee mesti aim akku .
ape tak nyee , aku akan letak pic nie kat dalam cover mejaa aku kot .
aku sukaa letak macam2 lukisan kat atas meja aku , tapi kebanyakkan nya adalah lukisan aku sendiri .
tapi tak lah secantik mane , sekadar meniru balik ape yang ade kat komik or majalah kartun yang aku belii or pinam , hhahahahaaha.

ni antara lambang yang aku bubuh kat atass meja sekolah aku . smart unn . tapii nie dulu . skangg aku layan jugak muzik dorang . tapi tak segileerr dulu . if ade jee cd lagu dorangg aku mesti cari sepupu yangg paling slumberr dan yang paling handsome kot , haha . Muhd Nor Arifudin Ariep (Ariepstylo) . 
memang styloo . 
*single
*ala-ala muka hindustan kot (salman khan) haha .
*oke lah , aku tengok dea nie jenis yang setiaa .
*nak kenal , sms aku di 35333 . oke ;)


err , apee ek ?
aku pun tatao nak citerr ape . 
nak buad ape pon aku ta tao . egt nak study jee . malas nak un9 facebook .
ohh facebook . kau selalu buat akuu lekaa kot .
huh !
emang dasar ahh emang dasar . 
eh dasar kamuu bajingan . .lalalalala~
*ehh , pesal terkeluar lagu wali plak nie . 
okelahh , mao tutup daa blog aku nie . hhehe . 
hidup MCR !!!
auwauw 




2 comments:

analia buyani said...

ohooo..peminat MCR eh..

ceritaSAIA ^_^ said...

yup babe . MCR forever ~
lalaalala

follow here (:

:: My History ::

>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Happy Birthday tickers
Pucca In Love