Selamat Pagi

AND A VERY gOOd moRNing To All My Friends , Teacher's , Workers and sTudents . :D
bhhaha , ayat permulaan pengerusi majlis time perhimpunan kat sekolah menengah dulu-2 .
ohh , sekolahku , miss kao gylaa-2 . miss nak kenaa rotan dengan cikgu , miss nak buat nakal ngan cikgu , miss nak men nyorok-2 ngan cikgu displinWhite cat . kenangan yang sangat-2 lahh terindahh ~ ehem , daa menuju ke topik lain plakk . haihhh ~ .
Arghhhhh , sedapnyaa mengeliat di pagi yang sejuk ini . hhee~ almaklumlahh , budak takde kelass laa katakanWhite cat . bhaha, malumalu . so , bolee bangun lambat cikit Kaos Chika. bangun jee keluar bilik , mak aihh !!! ehem-3 . korang faham-2 lah yee .
means , aku kenaa KEMAS rumah laa weyh Cute cake 2 !!! tapi itu tak menjadi masalah pun kat aku , sebab aku memang suka mengemas Kaos Chika . hhaha .


Senarai kerja/aktiviti yang perlu aku buat :


  1. bangun , lipat selimut , kemas bantal ."SELESAI"Kaos Licca
  2. keluar p bilik airKaos Licca , basuh muka + gosok gigi + ehem Kaos Licca . mandi ,jap lagi laa .
  3. lapar? mao masak ape ye ? Rabbit 1err , ni yang last laa ."BELUM"Rabbit 1
  4. basuh pinggan ."SELESAI"Kaos Licca
  5. sapu rumah . "BELUM"Rabbit 1
  6. basuh kain . "OTW" ,
  7. jemur pakaian Kaos Licca wait mesin menspinkan pakaian .
  8. mop lantai , wait sapu rumah dulu . 
  9. lipat baju . "BELUM" Rabbit 1
  10. kemas almari baju aku . "BELUM"Rabbit 1
  11. bagi kucing makan Mimimo mouse , sudah !
  12. tidur ?Mimimo mouse jap lagi laa , tunggu lah kerjaa sume siap dulu .Mimimo mouse
*tu sajaa kot kerja yang perlu aku laksanakan , b4 aku tertidur balikLittle girl


so , Kaos Licca

2 comments:

ch!natsu said...

morning..!! eh slh dah tghari.. hoho..
yes sile lksanakan dgn baik semuanya.. kekeke~

ceritaSAIA ^_^ said...

hhehe , t/h tuu . ==
tengs yeahh :)
tulun laa sayaaa

follow here (:

:: My History ::

>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Happy Birthday tickers
Pucca In Love