perfect couple (?)

Hahaa ,
 u ol's jangan nk berangan yang korang tu perfect couple . 
*ini khas untuk orang yang sedang dilamun cinta  , hhaha .
termasuk lah aku .

uhukk . . uhukk . . 

Ingat pasangan yang sedang ber'cinta' tu takde masalah ? 
 , banyak lah korang 
punya takde ,act ade .
TERSANGATLAH BANYAK ,
 betul tak wahai Nik Hasif ? hahaa  . 
Kadang kadang , bila difikir-fikirkan tentang kata-kata 
orang yang hidup single ni langsung takde masalah ,betul ke ? 
*ntah lah mak .

Aku rasa lagi bermasalah lagi adelah .
 bila da ade yang nak kat korang ,
 tapi korang pulak tolak dengan alasan belum ready lagi lah , 
and bermacam-macam lagi alasan yang 
agak tidak bermunasabah yang korang bagi . 
kan kan kan ? haha . 
silap- silap haribulan korang stress sendiri . 
korang korang , apedaa . 
bagi aku kehidupan dalam berpasangan 
dan tidak berpasangan boleh 
dikatakan macam sibling la . haha , gituu . 
Yelah , manakan tidak . 
kemana-mana sahaaja orang akan bertanya dan 
bercakap pasal gf/bf korang sendiri . 
Bila yang da ade tu , selamatlah . 
Tapi yang tade , pandai2lah jawab nanti . 
tapi untuk yang da ade tu korang janganlah bangga , 
sebabnya if dorang jenis yang suka 
korek dalam-dalam  pasal hubungan korang . 
aduu , parah :)
hmm . da lari topik laa plak kan aku nie . 
nak story pasal perfect  couple , 
p citaa pasal couple tak couple plak . 
ni gara-gara basuh pinggan laa tadi ,
time nak menaip ade jee idea nyaa . 
sekarang da tade . 
hm , korang wait jelaa part II nyaa . 

2 comments:

tyah_zemer said...

yg bab sal 'single' tuh mcm ckp psl c *tut ajer

ceritaSAIA ^_^ said...

ahhhaakk . manaaa ade

follow here (:

:: My History ::

>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Happy Birthday tickers
Pucca In Love