hang out [ gunung ledang ]

08/01/11 --->   heyheyhey . time last aku cuti , 
p lepaklepak kat gunung ledang SAGIL,
walaupun kejap jer  ..
pe bole buadd , cuaca ta mengizinkan aku untuk p awal 
. .dengan nak siapkan NASI KERABU nye lagi , 
dengan cuacanyaa lagii (hujan) . . hhe 
, kalo tak memang lama gylagyla la aku melepak kat sane .
P ngan adek akuu [SEPATU MERAH] , 
anak angkat bapak akuu ,
n kazenn aku yangg bambambam [aisyah ] hhe . .
ni lah antara pixcha2 yangg aku SNAP kat sane ;D ;--


*opss , terupload plak . 
sorry angahh ;D
hhaha , kasi kantoii .
[sepatu merah]
* budak nie gyla amekk gambarr ,
abehh penuh hp aku dengan gmbr dea .

ni aku , SITI NURHIDAYAH !
hhaha , suke jugakk amek gambarr , 
tapi bukan sebab gyla glamour oke ;D

alamak , ni pun terupload 

*nie EX aku . hhe 
name dea azlan , 
tade pape ygg menarik tentang dea.
dea keje kat cinie. 

kazen aku ; nur aisyah
sportingg + sengal ;D

hhaha .


aku lagii ??
gylaa glamourr ??
TIDAK BENAR!





duadua debab ;D
hhe
* korang jgn gelak plak tengik pixcha yang nie

guess who ?



perghh , adek aku nie , 
bole tahan plak dea ngan budak nie.
hope dorang jadi couple lah yep 
[saje jee ] 
*kao jangan marah aku ao adek 
sayang kao kott

maluu suda, 
kesengalan tahap DEWA


1 comment:

ceritaSAIA ^_^ said...

ACT ,ADE LAGI PIC YG AKU TA UPLOADD . .MALASS

follow here (:

:: My History ::

>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Happy Birthday tickers
Pucca In Love