Insan Istimewa

hey , kali nie topic yang aku nak citaa pasal insan istimewaa .
tekaa la sapee ? _______ .


ahaksss XXXXXXX


err , disini ada sedikit biografi tentang beliau
  • baru berumur 20 tahun
  • berasal daripada Pekan Jabi ,Jerteh
  • study in UNIKL MIAT , Sepangg .
  • anak kelima daripada enam orang adek beradek 
  • tersangat lah cintaa akan "puisi"  . 
  • budu  + terung = makanan kegemaran beliau 
  • tinggi = 169cm , berat =  47kg 
  • blogs       : http://nickhasif.blogspot.com
  • facebook : Nick Hasif
    setiap puisi yang dihasilkan olehnyaa membawa maksud yang tersendiri .
    yang ada kala nya aku sendiri tak faham apa mesej yang cuba disampaikan olehnyaa .
    hmm , aku juga merupakan insan yang sangat bertuah kerana kadangkala
    aku sendiri yang menjadi ilham untuknya dalam mengukir sebuah puisi yang indah .
    bhahahaa , indah kee ? werkk :P
    ohh sayangg , kau lah papan keping kuu .
    disin adalah antara puisi yang dihasilkan oleh beliau :


    1. Pabila Diri Tak Lagi Diperlukan
    2. Planetariumku
    3. Little Yaya
    4. A Day To Remember
    5. November Rain
    6. Harapan Kasih
    7. Still Alive
    8. Dua Jiwa Satu Hati
    9. Mawar Yang Dirindui
    10. Dark Time And Farewell
    11. Sekadar Coretan
    12. Malam Segala Hari
    13. Helang & Lipan Bara
    14. Kecundang
    15. Selamat Hari Wilayah
    16. dan seterusnyaa .
    ** if nak tengok hasil kerja dan ilham beliau , tekan je salah satu daripada tajuk yang telah diberikan .
    yang kat atass sekali antara yang terbaruu yee . :))




    ni antara yang dea pernah post time kami be"im"
    *malam tadi . 
    "Kasihku padamu tidak akan terbelah dan akanku menterainya hingga ke titik noktah. Dan jangan pula kamu memesongkan pandanganku pada kesakitan, kerna ia bisa memudaratkan lubuk seseorang - Hikayat Nik Nick Hasif ; tolong terangkan pliss :)"


    byebye (^_^)y
     

    1 comment:

    Nur Hazirah Zira said...

    mcm mne akq wt gmba yg comment?tkn ctrl ngn ap?

    follow here (:

    :: My History ::

    >
    Daisypath Anniversary tickers
    >
    Daisypath Anniversary tickers
    >
    Daisypath Happy Birthday tickers
    Pucca In Love