berblog dan memollow kawan-2

cer cite cer cite - part 1
upgrade blog ?
 yeah , perbetulkan balik dan padam mane-2
 yang membuatkan blog aku berat seperti "aku" . bhahaaa . Cool , 
err . aku sangat berat . 
And atas segala usaha kak tyah dan kak miza ,
 atas segala usaha beliau dalam mengajar dan mempertingkatkan
 kemahiran aku dalam berblog ini . "Tengs KAKA's"  . 
sampai ke hari ini aku tersenyumCool
 bilaa melihat blog aku yang sudah menjadi sedemikian rupaa .
 walaupun sedikit , tapi ianya sangat bermaknaa bagi "budak baru" dalam dunia blogger nie .
 haihh ~ sabtu yang sangat tidak seronok . 
pasal apee? "NO McD!!!!" . 
ARGHH , tapi tapee ,
 ikan keli + sambal + sayur (petola)
 menjadi pengubat kepada ke "frust"an aku nie . bhaha Cool .

cer cite cer cite - part 2

al kisah , dahulu kala (tahun lepas). aku ade berkenalan dengan seekor Cute pig mixted bernama 'sekian' . aku kenal dea dalam laman sosial " SPEESH" then berlanjutan dengan "Tweet" and lastlyy , kat laman "Moko".  Aku rase ade laa daLAm 9bulan aku kenal deaCute cake .aku tak pernah berjumpaa dengannya , malah , kami hanya bertukar-tukar gambar sahaja .  memulaa aku kenal si Cute pig nie , dea okee jee ngan aku .layanan semua 1st class tapi lelama makin tak oke plak . dengan sikap siCute pig yang suka mendesak + mengongkong + meng"epau" + panas baran + kuat cemburu  membuatkan aku makin tak suka dengan dea . 
makin lama aku dengan dea , makin lama aku benci dengan dea Soldier baby . kadang-2 , ade jugak rasa nak  Soldier baby si b**i tu . GERAMM~Soldier baby<mek kao , Soldier baby>
 segala kata-2 manis yang dilemparkan olehnya kepadaku , akhirnya memusnahkan jiwa aku sendiri . jiwa aku terseksaa dengan perangai orang yang sebegini rupaaa .Cute cake
 huhh~  lastly , aku mengambil keputusan untuk meninggalkan dan membiarkanCute cake sahaja dea dengan diri nyaa sendiri . aku jemu , rimass  dan mahu keluar dari kepompong sempit yang dibuat oleh si Cute pig nie . pada masa yang sama , si Cute pig ni selalu miscal + mesej aku sampaikan aku bertambah-2 benci dengannya , tambahan pulaa dengan kata-2 makian dan cacianCute cake(sangat tidak bagus) yang dilemparkan olenyaa. alhamdulliahCute cake , dengan segala usaha aku untuk keluar akhirnyaa aku hidup seperti biasaCute cake tanpaa kekejaman daripada inssan seperti "si Cute pig" ini . 


moralnyaa ;Cute cake janganlahh korang terlalu taksub Cute cakedengan segala laman sosial / aplikasi yang ada dalam hp anda . jadi , berhati-2lahh sekiranya anda ingin mencubaa mengaplikasikan agar tidak terseksa dan tertekan seperti akuu .Cute cake

bad news ; semalam si b**i ni try-2 contact akuCute cake , tapi aku buat taa layan jeQ . baguskan Cute cakeCute cake

8 comments:

adan said...

sabar je la.. mana tau next time jumpa yang lebih baik dari yang tuuuut tu.. hehe

blogger addict said...

mak aii..byk nyer gmbr babi....najis nie....heheheh...sajer je gurau....btw nice blog...

i am S!L4H.. said...

btol2. err jgn pkai widget yg x patut letak dlm blog.

kalo boleh tulisan entry ni tuka la yg lg jelas. senang org nak bace. heee
*hepy blogging

HerNameIsSha said...

hu3 but comel lah... cutenye belog~ ^^ sabo yer

ceritaSAIA ^_^ said...

adan ; hey , haha . okeoke . da meet daa :P

ceritaSAIA ^_^ said...

blogger addict ; hey , hhaha . xpee , t bole samak' . hhe . tengss yeah

ceritaSAIA ^_^ said...

i am silah , ohh . susah kee nak baca . sory dan tengs sebab tegur yee sayang :)

ceritaSAIA ^_^ said...

hernameisIsSha ; hmm , tengss dear .

follow here (:

:: My History ::

>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Anniversary tickers
>
Daisypath Happy Birthday tickers
Pucca In Love